EuroIntegrator

Program de Comunicare Interprofesionala
O initiativa a Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici din Romania prin parteneriat SEAP.

 

Portofoliu

Rasfoieste catalogul de site-uri din componenta EuroIntegrator. click
 

Software. Aplicatia Site-Server.

Sistemul software ce deserveste reteaua este construit cu scopul de a gestiona transparent un numar ridicat de domenii internet (site-uri) dintr-un singur punct. Acesta este optimizat din punct de vedere tehnic pentru particularizarea facila a domeniilor atasate, acestea putand fi configurate granular dar gestionate global.

Design. Nivelul de prezentare al aplicatiei este complet detasat de nivelul de continut, ceea ce duce la particularizarea facila a modelului de prezentare pentru fiecare domeniu in parte. Schimbarea modelului de prezentare se face vizual din consola de administrare, unde se pot adauga un numar indefinit de modele.

Continut. Articolele sunt distribuite pe domenii printr-un sistem de fluxuri de continut. Fiecare domeniu are atasat un set de fluxuri de continut, iar toate articolele relevante acestor fluxuri sunt preluate automat de domeniul in cauza. Similar, un articol relevant unui flux de continut va fi distribuit pe toate domeniile de care acesta e atasat.

Caching. Un sistem proprietar de caching creste viteza globala de raspuns si scade considerabil timpul de acces al paginilor des vizitate. Paginile sunt stocate pe disk si preluate direct din acest punct pana la actualizarea informatiilor, moment in care ele se reconstruiesc pe baza de cerere.

Securitate. Stocarea datelor de autentificare in sistem se executa criptat, cu adaosul unei secvente aleatoare de caractere. Rezultatul este un nivel foarte ridicat de securitate la metode clasice de obtinere frauduloasa a datelor de acces de catre posibili utilizatori malitiosi.

Analiza. Pentru studierea comportamentului utilizatorilor este disponibil un modul global de raportare a tuturor acceselor, retinandu-se IP-ul, ora, domeniul, pagina vizitata si pagina sursa a vizitei. Datele pot fi structurate pe IP, domeniu sau data, oferind statistici relevante, evolutii in timp sau comportamente neobisnuite ale utilizatorilor. Pentru eliminarea programelor automatizate de spam, acest modul ofera posibilitatea blocarii unui IP de la accesul intregii retele.

Administrare. Drepturile de administrare se acorda granular fiecarui administrator in parte, sistemul de acces permitand doar actiunile alocate acestuia. Toate actiunile efectuate de administratori sunt jurnalizate in baza de date pentru identificare ulterioara.

Backup. Un sistem de backup impacheteaza datele zilnic la o ora prestabilita si le stocheaza intr-un model de coada pe ultimele 7 zile.


 
citeste Ce este EuroIntegrator ?
EuroIntegrator este un program de dezvoltare interprofesionala a resurselor uman...
 
 
citeste Resursa Strategica
Programul EuroIntegrator urmăreşte logica dată de Directiva Europeană pentru...
 
 
citeste Resursa Sociala
S-a vorbit şi se vorbeşte foarte mult de reţele sociale. Cele mai mari reţel...
 
 
citeste Resursa Tehnica
Programul EuroIntegrator beneficiază de o platforma de integrare a domeniilor i...
 
 
citeste Software. Aplicatia Site-Server.
Sistemul software ce deserveste reteaua este construit cu scopul de a gestiona t...